Smart inredning till kontoret

Även om du har ett litet företag med få eller kanske inga anställda, kan det ändå vara klokt att skaffa kontorsinredning som kan fungera i större sammanhang eller för flera olika aktiviteter. Till exempel kanske du vill bjuda in till nätverksträff eller ha ett säljmöte, och då är det förstås lämpligt att det finns sittplatser till alla.

Ett fällbart bord, eller flera för all del, är en bra investering. När du inte använder det är det lätt att ställa undan och tar inte så stor plats, och när du behöver det är det enkelt att fälla upp och placera ut. Fällbara bord fungerar både vid konferenser och som matbord. Komplettera med stapelbara stolar så har du allt du behöver för lyckade sammankomster på jobbet.

Nätverksträff

Att ha eget företag kan vara ensamt och då kan ett nätverk vara till hjälp. Det finns nätverk inom de allra flesta branscher och i nästan alla städer, men skulle du inte hitta något som passar kan du starta ett själv. Bjud in andra entreprenörer på lunch eller en AW och så är du igång.

Förhoppningsvis tar någon av de andra upp stafettpinnen och bjuder in till nästa träff, men ibland kan det krävas att du driver nätverket i början och ser till att ni träffas och genomför aktiviteter. Det behöver inte alltid vara du som står för kalaset, utan träffar på restaurang med middag som var och en betalar för sig själv, eller en AW på stan med samma premisser fungerar också.