Skaffa dig kollegor och bli effektivare

Ett av de största problemen med att driva ett eget företag är att det är just eget. Det är bara du som bestämmer och driver och fattar beslut och planerar. Då kan det ibland saknas det som ofta kallas bollplank, det vill säga någon som du kan diskutera olika lösningar med och få lite nya infallsvinklar av.

När man sitter helt själv är det också lätt att bli lite lappsjuk och sakna någon att prata med över en kopp kaffe. Ett smart sätt att lösa båda de här problemen på är att hyra in sig på ett trevligt kontorshotell Kungsholmen.

Kontor eller jobba hemma?

Efter den här våren och sommaren när många av oss har suttit hemma och arbetat vill vi faktiskt slå ett slag för kontoret igen, kanske framför allt när du har ett eget företag. Som alla egenföretagare vet är det väldigt mycket arbete med att vara sin egen chef. Att ha en extern arbetsplats att gå till kan hjälpa till både med att skapa en arbetsdag och öka effektiviteten.

En kontorsplats hos Convendum ger dig både ett fräscht kontor att jobba på, all IT-utrustning som behövs för ett modernt företag och dessutom kollegor att dricka en kopp kaffe med för att koppla bort jobbet i några minuter.

Gå hem och koppla bort jobbet

När du går från kontoret är det en tydlig känsla av avslut, och det gör att det blir lättare för dig att ägna dig åt andra saker. Ingen mår bra av att ägna all sin tid åt arbete och det är viktigt att kunna vara närvarande i stunden både med familj och vänner.