Slipp pendla

Säg att du ska åka på en affärsresa till Göteborg och du bor i Jönköping. Det går att pendla fram och tillbaka varje dag – men det kommer att ta tid som du kanske hellre spenderar med dina vänner eller med familjen. För att slippa lägga en massa tid på att pendla fram och tillbaka kan du leta efter ett korttidsboende i Göteborg.
Genom att googla till exempel “hyra lägenhet Göteborg korttid” kommer du att hitta massor med lägenheter och andra typer av boenden som du kan hyra under en kortare tid. Då slipper du pendla fram och tillbaka mellan Jönköping och Göteborg varje dag. Det kan underlätta för dig trots att du då kommer att vara hemifrån ett tag.

Mer miljövänligt

Att vara på ett ställe i några veckor och inte åka mellan Jönköping och Göteborg är dessutom mycket mer miljövänligt. Du behöver inte använda lika mycket bensin eller diesel och du släpper inte ut lika många skadliga utsläpp. Det är bra både för miljön och för din egen hälsa – helt enkelt kan både du och resten av världen vinna på att du hyr ett korttidsboende. 

Så om du ska åka på en affärsresa eller någon annan typ av resa där du kommer att vara borta från hemmet ett tag, fundera på om det inte kan vara bättre att hitta ett korttidsboende i stället för att pendla fram och tillbaka varje dag. Det kan spara dig tid och vara bättre för miljön, något som alla vinner på.